DRAGONFOCRE FM

Saturday, 25 June 2011

Tutorial Hack Paling MUDAH!

1) Pergi ke Google, dan cari "inurl:"/filemanager/frameset.php"

2) Pilih mana-mana website, dan masuk. Dia akan keluar macam ni :

3) Lepas tu, cari butang upload, ada di atas...
4) pilih file anda, dan upload.


5) Sekarang file anda sudah tertanam didalam web ini, untuk view apa yg anda lakukan.
anda cari file anda, kalau susah pkai Ctrl + F.. untuk cari file anda. dan tik pada file anda :
6) setalah anda tik pada file yang anda uploadkan tadi. ia akan paparkan pada bahagian kanan sama macam gambar di atas.

7) untuk mengetahui link page yang anda telah tanamkan tadi, anda just perlu click pada butang view pada no (3) tersebut. harap semua paham.. cz ni paling senang antara yg tersenang.

**Harap pembaca dapat buat**
- tak dpat tulis dengan betul, cz dah mengantuk, sory cz cincai.. mungkin nanti BH akan update.

Victim Website :
http://www.sng.ru/files/C4.html
http://ipsccoruna.com/subido/C4.html

Kepada yang still tak faham, u boleh tengok video ni. Harap ia membantu.
Thanks to OnE_9 Crew sebab sudi share video ni pada anda semua :

video

Credit to WAK Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment